DOSTAVA

LE PHARM D.O.O. će dostaviti naručenu robu u skladu s uvjetima poslovanja Hrvatske pošte, te dostavnih službi GLS i DHL. Prilikom kreiranja narudžbe, kupac je obvezan navesti potpunu i točnu adresu za dostavu. LE PHARM D.O.O. će kupca upoznati s pravom na odustajanje od kupnje i osigurati sve potrebne informacije vezane za adresu na koju kupac može poslati žalbu u slučaju prigovora i reklamacija.

Ako kupac (primatelj) nije na adresi u trenutku dostave, moguće je preuzeti paket prema uvjetima poslovanja Hrvatske pošte, GLS-a ili DHL-a. LE PHARM D.O.O. će proslijediti informacije za kontaktiranje kupca Hrvatskoj pošti ili odabranoj dostavnoj službi.

Trgovac zadržava sva prava na odabir druge dostavne službe u slučaju da ona može učinkovitije izvršiti dostavu.

Rokovi isporuke ovise o lokaciji dostave, a okvirni rokovi isporuke su:

  • Hrvatska:  1 – 3 dana
  • ostale EU države: 3 – 7 dana
  • svijet: 7 – 21 dana.

Vrijeme dostave također ovisi o načinu slanja koji ste odabrali prilikom naručivanja.

Proizvode dostavljamo na teritoriju Republike Hrvatske u roku od 3 radna dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni), a kupcu na adresi unutar Europske Unije u roku od 7 radnih dana (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) te izvan Europske Unije u roku do 21 radni dan (subota, nedjelja i neradni dani isključeni) od sklapanja ugovora o kupoprodaji, ukoliko proizvod imamo na skladištu. Ukoliko u trenutku sklapanja ugovora o kupoprodaji nemamo proizvod na skladištu, ne primjenjuju se prethodno navedeni rokovi dostave. U slučaju da iz bilo kojeg razloga nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, s kupcem će, telefonom ili e-porukom, u kontakt stupiti djelatnik Le Pharm d.o.o. u svrhu dogovora o isporuci zamjenskog proizvoda ili eventualnog otkazivanja naručenog proizvoda.

TROŠKOVI DOSTAVE

Troškovi pakiranja i dostave ovise o lokaciji dostave, količini proizvoda i ukupnoj cijeni narudžbe. Dostavne službe koje koristimo za dostavu su Hrvatska pošta, GLS i DHL.

Standardna dostava za narudžbe iz Hrvatske:

  • narudžbe u iznosu do 59,99 € – 6,00 € (45,21 kn)
  • narudžbe u iznosu od 60,00 € ili više – besplatna dostava.

Međunarodno slanje u zemlje EU:

  • narudžbe u iznosu do 139,99 € – 19,00 € (143,16 kn)
  • narudžbe u iznosu od 140,00 € ili više – besplatna dostava.

Dostava za narudžbe iz ostalih zemalja:

  • za narudžbe izvan EU dostava se obračunava prema trenutnom cjeniku taj dan.

Cjenik je podložan promjenama bez prethodne najave.

Troškovi dostave obračunavaju se u košarici.